ZAGROŻENIA MIKROBIOLOGICZNE ŻYWNOŚCI (OWOCE, WARZYWA, ZIOŁA, PRZYPRAWY)

Start > Oferta > Aktualne szkolenia > ZAGROŻENIA MIKROBIOLOGICZNE ŻYWNOŚCI (OWOCE, WARZYWA, ZIOŁA, PRZYPRAWY)

Zapraszamy do wzięcia udziału w szkoleniu:

ZAGROŻENIA MIKROBIOLOGICZNE ŻYWNOŚCI (OWOCE, WARZYWA, ZIOŁA, PRZYPRAWY)

Informacje o szkoleniu
Data szkolenia:
wtorek 3 marca 2020 r
Termin zgłoszenia:
21 lutego 2020 r.
Miejsce szkolenia:
Hotel Wilanów by de Silva, Warszawa ul. Kubickiego 21
Ilość dni:
1 dzień
Forma szkolenia:
szkolenie informacyjne
Cena szkolenia:
Koszt szkolenia: 500 zł netto +23 % VAT = 615 zł brutto /1osoba; 900 zł netto + 23% VAT = 1.107 zł brutto / 2 osoby; 1.200 zł netto + 23% VAT = 1.476 zł brutto /3 osoby. (obejmuje koszty organizacji, realizacji wykładów, druku materiałów szkoleniowych i świadectw, obiadówi przerw kawowych).
Formularz zgłoszeniowy do szkolenia

Formularz zgłoszeniowy

  • Informacje o szkoleniu

  • Osoby zgłoszone do szkolenia

  • +- dodaj uczestnika-- usuń uczestnika
  • Dane firmy

  • Osoba do kontaktu

    Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych w związku z obsługą zapytania z formularza kontaktowego. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do przetworzenia zapytania. Zostałem /am poinformowany /a, że przysługuje mi prawo dostępu do swoich danych, możliwości ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania. Administratorem danych osobowych jest CENTRUM HACCP z siedzibą w ul. Pawlaczyka 10, 02-790 Warszawa.