JEDNO, DWU LUB TRZYDNIOWE OTWARTE SZKOLENIE WARSZTATOWE: Wymagania standardu BRCGS wersja 9 (1 dzień); Wymagania standardu IFS FOOD wersja 8 (1 dzień); Auditor wewnętrzny standardu IFS FOOD wersja 8 (2 dni)

Start > Oferta > Aktualne szkolenia > JEDNO, DWU LUB TRZYDNIOWE OTWARTE SZKOLENIE WARSZTATOWE: Wymagania standardu BRCGS wersja 9 (1 dzień); Wymagania standardu IFS FOOD wersja 8 (1 dzień); Auditor wewnętrzny standardu IFS FOOD wersja 8 (2 dni)

Zapraszamy do wzięcia udziału w szkoleniu:

JEDNO, DWU LUB TRZYDNIOWE OTWARTE SZKOLENIE WARSZTATOWE: Wymagania standardu BRCGS wersja 9 (1 dzień); Wymagania standardu IFS FOOD wersja 8 (1 dzień); Auditor wewnętrzny standardu IFS FOOD wersja 8 (2 dni)

Informacje o szkoleniu
Data szkolenia:
Wymagania standardu BRCGS wersja 9: Termin 30.01.2024 (wtorek) Wymagania standardu IFS FOOD wersja 8: Termin 31.01.2024 (środa) Auditor wewnętrzny standardu IFS FOOD wersja 8: Termin 31.01. - 01.02.2024 (środa, czwartek)
Termin zgłoszenia:
do 18 stycznia 2024 r.
Miejsce szkolenia:
SGGW- HOTEL IKAR ul. Nowoursynowska 161, 02-787 Warszawa, sala mała na parterze
Ilość dni:
Wymagania standardu BRCGS wersja 9: 1 dzień

Wymagania standardu IFS FOOD wersja 8: 1 dzień

Auditor wewnętrzny standardu IFS FOOD wersja 8: 2 dni
Forma szkolenia:
Wykłady, ćwiczenia oraz dyskusja.
Cena szkolenia:
Wymagania standardu BRCGS wersja 9 - koszt szkolenia jednodniowego wynosi 700 zł +23 % VAT/ 1 osoba; 1200 zł +23 % VAT/2 osoby

Wymagania standardu IFS FOOD wersja 8 - koszt szkolenia jednodniowego wynosi, 700 zł +23 % VAT/ 1 osoba; 1200 zł +23 % VAT/ 2 osoby

Auditor wewnętrzny standardu IFS FOOD wersja 8 - koszt szkolenia dwudniowego wynosi: 1300 zł +23 % VAT/ 1 osoba; 2400 zł +23 % VAT/ 2 osoby; 3300 zł +23 % VAT/ 3 osoby

(obejmuje koszty realizacji szkolenia, materiały szkoleniowe, świadectwo, kawa + lunch)
Rezerwacja oraz opłata za nocleg we własnym zakresie.
Dodatkowe informacje:
Jednocześnie informujemy, że uczestnik szkolenia zainteresowany wymaganiami standardu BRC lub IFS może
wybrać tylko jeden dzień szkolenia ( omówienie i interpretacja wymagań) ze szczególnym uwzględnieniem zmian w standardzie
Formularz zgłoszeniowy do szkolenia

Formularz kontaktowy

    Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych w związku z obsługą zapytania z formularza kontaktowego. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do przetworzenia zapytania. Zostałem /am poinformowany /a, że przysługuje mi prawo dostępu do swoich danych, możliwości ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania. Administratorem danych osobowych jest CENTRUM HACCP z siedzibą w Warszawie przy ul. Pawlaczyka 10, 02-790 Warszawa.